Uw huis en pand veilig en beschermd

Secupoint Beveiligingen B.V. biedt verschillende mogelijkheden om uw huis of pand te beschermen en te beveiligen. Laat u vandaag nog adviseren.

Inbraakalarmsystemen

In vroeger tijden leek het laten aanleggen van een alarmsysteem in woningen meestal voorbehouden aan diegenen die een uitzonderlijk kostbare inboedel in huis hadden. Ook de aanwezigheid van huisdieren of de aanleg van kabels was vaak een beperkende factor. Tegenwoordig is hier nog allerminst een reden voor. De aanwezigheid van een alarmsysteem dient tenslotte niet alleen als afschrikmiddel, maar ook als rustgever voor u als bewoner. U kunt onbezorgd slapen of een avondje uit met de zekerheid dat áls er wordt ingebroken dit niet onopgemerkt zal blijven! Als u huisdieren heeft, is dit ook geen probleem. Er wordt dan gebruik gemaakt van detectoren die wél de inbreker maar niet uw huisdieren waarnemen. Uiteraard kan hierbij ook gebruik worden gemaakt van draadloze detectoren, wat de aanleg van kabels overbodig maakt.

Hoewel verzekeraars de aanwezigheid van een gecertificeerd alarmsysteem in bedrijfspanden steeds vaker verplicht stellen, geldt uiteraard ook dat niet alleen de bedrijven met een kostbare inboedel of waardevolle voorraad beveiligd hoeven te worden. Het is natuurlijk ook wel zo'n prettig idee dat wanneer u 's avonds uw bedrijf verlaat, u erop kunt vertrouwen dat het alarmsysteem uw pand en dure spullen goed bewaakt en u bij onraad direct op de hoogte stelt. Een overzicht van de door verzekeraars gehanteerde NCP risicoklasse indeling vindt u hier. U kunt dan ook zelf bekijken volgens welke klasse uw bedrijf beveiligd moet worden.

Alarmsystemen