Uw huis en pand veilig en beschermd

Secupoint Beveiligingen B.V. biedt verschillende mogelijkheden om uw huis of pand te beschermen en te beveiligen. Laat u vandaag nog adviseren.

Toegangscontrolesysteem

Door toepassing van een electronisch controlesysteem kan de toegang tot panden of bepaalde ruimtes eenvoudig worden gereguleerd. De vaak hoge kosten voor vervanging van deursloten wanneer iemand de sleutel kwijt is geraakt behoren hierbij tot het verleden. Er kan eenvoudig worden bepaald aan wie, waar en wanneer er toegang wordt verleend. Bijvoorbeeld als er problemen zijn met een medewerker of bij een verloren keycard of tag kan er direct een wijziging worden gemaakt in het systeem, waarmee te voorkomen is dat onbevoegden een pand of ruimte onrechtmatig betreden. Ook kan er achteraf gekeken worden wie er in een specifieke ruimte is geweest en hoe laat. Door koppeling met een werktijd-registratiesysteem kan geheel automatisch een overzicht worden gegenereerd van de gewerkte (over) uren waardoor de gegevens direct verwerkt worden in de salarisadministratie.

Het toegangscontrolesysteem kan tevens worden geïntegreerd in het inbraakalarmsysteem, zodat er geen codes meer hoeven te worden ingetoetst om het alarm aan- of uit te zetten. Dit is niet alleen een gemak, maar ook een verbetering van de veiligheid. Immers, er zijn geen codes meer die door derden kunnen worden misbruikt of een 'publiek geheim' zijn geworden. Eigenlijk zou dus élke deur voorzien moeten zijn van een electronisch controlesysteem ...

Toegangscontrole systemen