Uw huis en pand veilig en beschermd

Secupoint Beveiligingen B.V. biedt verschillende mogelijkheden om uw huis of pand te beschermen en te beveiligen. Laat u vandaag nog adviseren.

Veiligheidssloten

Door toepassing van goede sloten en solide beveiliging van ramen en deuren kan het risico op een geslaagde inbraak aanzienlijk teruggedrongen worden. Mede door deze stelling is het gebruik van SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk sterk aan te raden. Hoewel  alle nieuwbouwwoningen conform het bouwbesluit verplicht moeten zijn voorzien van dit SKG gecertificeerde materiaal, blijven er altijd zwakke plekken in de beveiliging. Klik hier* om te zien hoe de ramen en deuren van uw woning of bedrijfspand beter beveiligd kunnen worden tegen inbraak en vandalisme. Ook kunt u online bekijken hoe uw woning het beste beveiligd kan worden met door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw gecertificeerd hang- en sluitwerk. Wanneer uw woning geheel conform de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) is beveiligd, kan er een certificaat worden afgegeven waarmee bij diverse verzekeraars een premiekorting op de inboedelverzekering verkregen kan worden.

Maar ook wanneer u niet wilt of kunt voldoen aan de volledige PKVW eisen zijn wij u graag van dienst voor advies of  het vervangen, wijzigen of bijplaatsen van sloten op ramen en deuren.

Veiligheidssloten